lhs bg

Lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Pink Daisy

Pink Daisy este un produs revolutionar ce va schimba complet perspectiva asupra sexului anal. Exista multe motive pentru care Pink Daisy este considerat un produs atat de grozav in lumea sanatatii si a frumusetii:

  • Poate fi folosit atat de femei cat si de barbati.

  • Poate fi folosit pe toate tipurile de piele.

  • Se absoarbe rapid si repede.

  • Se usuca rapid si lasa zona perfect curata.

  • Nu lasa urme uleioase sau lipicioase.

  • Nu contine hidrochinona sau acizi.

Ultimul aspect din lista este cu siguranta unul important - "Nu contine hidrochinona sau acizi ". Exista unele creme pentru decolorarea zonei anale pe piata ce contin aceste substante cu potential nociv si daunator. Aceasta nu este o veste buna pentru organismul tau. In special daca regiunea in care urmeaza sa aplici produsul este o zona speciala sau sensibila. Hai sa fim sinceri, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa aplici substante chimice periculoase in acele zone. De aceea Pink Daisy este un produs revolutionar avand toate beneficiile unor creme/geluri similare, si totusi nefiind daunator.

Daca nu ai incredere in noi sau doar vrei sa fii sigur in privinta a ceea ce folosesti pe corpul tau, citeste mai multe detalii pe internet despre acizi sau hidrochinona si te vei convinge ca Pink Daisy este cel mai bun produs pentru luminarea zonelor intime (sau probleme asemanatoare).

Desi Pink Daisy a fost creat initial pentru luminarea si decolorarea zonei anale, poate fi folosit pe toata suprafata corpului, inclusiv:

  • zona anala si genitala

  • in zona axilei

  • sani si sfarcuri

  • fata si maini

  • semne de imbatranire

  • toate suprafetele pigmentate intens ale pielii

Intrebari

De ce am aceasta pigmentare inchisa la culoare? Este ceva in neregula cu mine?

Nu, cu siguranta nu! Aceasta este o problema cu care foarte multi oameni se confrunta (atat femei cat si barbati) si este mult mai raspandita decat iti imaginezi. Acest subiect este oarecum tabu, intrucat zonele intime sunt foarte personale si nu multe persoane pot discuta liber despre asta. Cu toate acestea, lucrurile se pot schimba. Pentru ca suntem cu totii diferiti, exista multe motive pentru care colorarea inchisa a pielii poate aparea, dar in majoritatea cazurilor acestea intervin datorita schimbarilor hormonale cauzate de sarcina sau factori fundamentali cum ar fi imbatranirea. Vestea buna este ca acum poti face ceva pentru remedierea situatiei, totul desfasurandu-se in siguranta intimitatii caminului tau.

Aplicarea direct pe penis trebuie evitata?

Nu! Zona genitala a tuturor barbatilor din toata lumea este de culoare deschisa in general. Pink Daisy se foloseste pentru un aspect mult mai placut al zonei intime si anale de sute de barbati din lumea intreaga.

Stiinta sta in spatele magiei!

Pink Daisy este ceva nou. Daca doresti o decolorare a pielii in urma folosirii unui produs ieftin de la farmacie, cel mai probabil vei descoperi un mix de substante chimice periculoase care iti vor ataca pielea. Efectul pe care il au este arderea pielii si apoi exfolierea acesteia, toate acestea sfarsind prin a ramane la aceeasi culoare sau chiar mai inchisa.

Facem lucrurile diferit! Pentru inceput, Pink Daisy exfoliaza delicat pielea, lasand-o proaspata si luminoasa. Pink Daisy apoi elibereaza un mix de substante naturale cu efect de albire si depigmentare, agentii sai patrunzand adanc in tesuturi care delicat scad cantitatea de Tyrosinase (cele mai multe cazuri de decolorare sau pigmentare intensa a pielii fiind cauzate de aceasta enzima). Nu se opreste aici totusi. Pink Daisy hidrateaza pielea si o protejeaza. Pe masura folosirii, vei observa o piele mult mai tanara si mai frumoasa avand aceeasi nuanta ca restul pielii tale. Pentru a mentine acest aspect, pur si simplu continua folosirea regulata.

Pink Daisy are inca un beneficiu adaugat la toate acestea. Adaugat la formula sa unica, are si proprietatea de a se absorbi rapid in piele si nu lasa urme uleioase sau lipicioase. Din aceasta cauza, Pink Daisy este ideal de folosit pentru linia bikinilor sau in zona axilei, aplicarea fiind rapida si usoara.

Ingrediente

Ingredientele din Pink Daisy sunt naturale, hidratante si de efect. Datorita acestui mix de ingrediente, Pink Daisy nu va irita pielea sensibila si nu va da reactii adverse, hipo-alergice, nu contine absolut deloc alcool, parfum, substante chimice sau coloranti. O lista intreaga de ingrediente este enumerata in cele ce urmeaza:

Apa purificata si distilata, triglicerida caprica (din nuca de cocos), ceara cu efect emulsiant (din plante), acid stearic (din platen), niacinamide (vitamina B3), acid ascorbic (vitamina C), extract de lemn dulce, sulfat de magneziu, sorbitol, n-acetil glucozamina, borago officinalis (limba mielului) ulei din seminte, proteine de soia, ulei de masline, extract din radacina de lemn dulce, extract de aloe, extract din frunze de barbadensis , phenoxyethanol, caprylyl glycol (din plante), extract de potasiu (din plante), sodiu hialuronat coenzmea Q10, siricol, extract de croda kombuchaka, rosa acetat alpha- d-tocopherol (vitamina E), tocotrienol, astaxantin, lutien, extract de capsaicin, acid alpha lopoic, ascorbyl palmitate, acid citric.

Cum se foloseste?

Pentru a obtine cele mai bune rezultate foloseste Pink Daisy dimineata si seara. In principal trebuie spalata zona inainte de aplicare, iar pe pielea inca umeda, masati o cantitate mica de gel cu miscari circulare pana ce aceasta se absoarbe complet in piele. Inainte de a aplica orice alt produs, asigura-te ca suprafata pe care ai folosit Pink Daisy este perfect uscata. Nimic mai simplu.

Te rugam retine: Se foloseste doar pentru uz extern! Nu este indicata folosirea de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

Rezultate

Pentru fiecare poate fi necesara o perioada diferita de timp pentru a obtine anumite rezultate in general. Din marturiile clientilor, majoritatea au observat rezultate notabile dupa doua saptamani. De asemenea depinde si de perioada de timp dintre aplicatii, dar retine ca este necesara aplicarea de minim doua saptamani. In general un flacon de 40ml ajunge pentru o luna de folosire. Desigur depinde si de cantitatea de gel folosita si de marimea suprafetei pe care se aplica.

Acum ca stii ce face si cum functioneaza, de ce sa nu incerci si tu? click aici pentru o comanda rapida online .

rhs bg

Marturii...

quotes image

""Nu pot sa cred, functioneaza atat de bine! Sunt socat de cat de repede actioneaza si de cat de bune sunt rezultatele.""

- Robert Ungureanu

Comanda online...

De ce sa nu comanzi online?
Va oferim discretie totala si cele mai calitative produse , suntem numarul 1 pentru foarte multi clienti satisfacuti.

Incearca si te vei convinge!

online shopping pic

Contacteaza-ne...

letter image

© Copyright 2024 Pink Daisy